divendres, 26 de juny de 2015

Pollastre amb patates al estil cajún.

Si, soc jo... si, ja ho se... tinc el bloc abandonat... ho se, intento millorar...




Ingredients:

8 o 10 cuixes de pollastre depen el que mengeu, patates noves (les menjarem amb pell), 30 gr. d'oli d'oliva, vi blanc, 1 cullerada d'aigua.

Necessitarem espècies: all en pols, ceba en pols, julivert picat, sal, pebre, pimentó dolç (encara que jo li poso picant), orenga, comi, unes cayenes.

Preparació:
Farem la mescla d'espècies, oli i el vi, remenarem amb les varilles de l'ExtraChef. Reservarem.

Rentarem molt be les patates i les tallarem en grillons, les posarem dins de l'UltraPro. Afegirem les cuixes de pollastre i les ruixarem amb la mescla que hem reservat abans. Remenarem be per aconseguir que s'impregni tot.

Taparem l'UltraPro i el ficarem al forn a 200º uns 45 minuts o fins que el pollastre sigui daurat.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada