divendres, 26 de juny de 2015

Pa miracle.

Un clàsic de tots els blogs, ara també amb tupperware. 

Aquesta vegada l'hem afegit ceba desidratada, però podem possar olives negres triturades amb el turbo chef, o unes anous, o... el que volgueu...


Ingredients:
500 gr. farina de força, 250 gr. d'aigua, 15 gr. d'oli d'oliva, 20 gr. de llevat fresc, una culleradeta de sucre i udos culleradetes de sal. Aquesta vagada, l'hem afegit una mica de ceba desidratada.

Preparació:
Posarem al got de la thermomix, l'aigua, l'oli i el llevat esmicolat, programarem 1 minut, a 37º i velocitat 1. Afegirem la farina i la sal i el sucre, programarem 15 segons a velocitat 6 i 3  minuts més a velocitat espiga. Quan falti 1 minut d'amassat, afegirem pel bocal la ceba desidratada.

Si la nostra massa no es desenganxés de les parets, afegiríem una mica més de farina. de no necessitar ho la traurem del got amb les mans enfarinades, la posarem al marbre enfarinat i li donarem una forma lleugerament allargada.

Pinzellarem amb oli el nostre UltraPro, i posarem a dintre la nostra massa, la pinzellarem una mica amb oli i l'espolsarem de farina. Amb un ganivet ben afilat farem uns talls per sobre.

Jo l'he possat amb l'UltraPro girat, he posat la massa a la tapa i el recipient en si a sobre.

Posarem al forn EN FRED a 220º uns 40 minuts. Pot ser més fàcil?

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada